شرکت ما درگیر تهیه مجوزهای رسمی از وزارت توسعه و فناوری لهستان است که به ما امکان میدهد همه پهپادهای دو منظوره، اپتیک و رادیوفونهای قابل حمل را بدون مالیات بر ارزش افزوده در طرف لهستان / و بدون مالیات بر ارزش افزوده از طرف اوکراینی صادر کنیم.
تیلتا آرمور من ۳.۰ (کد محصول T-ARM-T03)
آرمور من ۳.۰ برای فراهم کردن راحتی و پشتیبانی هنگام کار با گیمبال طراحی شده است و وزن را از بازوهای شما به هسته بدن منتقل میکند. این کار به طور قابل توجهی خستگی بازو را کاهش میدهد و به شما اجازه میدهد تا مدت زمان بسیار بیشتری بدون از دست دادن عملکرد یا انعطافپذیری با گیمبال خود کار کنید. دو بازوی مکانیکی با سیستمهای تثبیتکننده ضربهگیر به پشت جلیقه قابل تنظیم یا در حالت استفاده از پیکربندی حالت بالا، به بالای جلیقه متصل میشوند. هر بازو دارای دو پیچ تنظیم کشش است که به شما امکان میدهد مقاومت را بر اساس وزن گیمبال و سبک کار دلخواه خود به دقت تنظیم کنید.
3465.37 $ Netto (non-EU countries)
آناتولی لیواشفسکی
مدیر تولید
/ ![]()
+48721808900
+48721808900
+48721808900
[email protected]
توضیحات
آرمور من ۳.۰ برای فراهم کردن راحتی و پشتیبانی هنگام کار با گیمبال طراحی شده است؛ به این صورت که وزن را از دستان شما به هسته بدن منتقل میکند. این کار به طور قابل توجهی خستگی بازو را کاهش میدهد و به شما اجازه میدهد تا مدت زمان بیشتری بدون افت عملکرد یا انعطافپذیری، با گیمبال کار کنید.
دو بازوی مکانیکی با سیستمهای تثبیتکننده ضربهگیر به پشت جلیقه قابل تنظیم یا در حالت پیکربندی بالا به بالای جلیقه متصل میشوند. هر بازو دارای دو پیچ تنظیم کشش است که به شما امکان میدهد مقاومت را بر اساس وزن گیمبال و سبک کار دلخواه خود به دقت تنظیم کنید.
بازوها با استفاده از پایهها یا کاپهای پشتیبانی موجود، به هر سیستم گیمبال با میله بالایی یا حلقه گیمبال متصل میشوند. اتصال به طور مستقیم درون بازو قرار میگیرد تا اتصال سریع و ایمن فراهم شود. هنگامی که با آداپتورهای حلقه گیمبال یونیورسال و سیستم Nucleus-M ترکیب شود، آرمور من ۳.۰ میتواند به عنوان یک راهحل کامل برای اپراتور تکنفره گیمبال عمل کند.
پس از پایان کار، با کشیدن طنابهای رهاسازی (در حالت استاندارد) بازوها را جدا کنید و آنها را روی جلیقه با استفاده از گیرندههای بازوی داخلی قرار دهید. این کار به شما اجازه میدهد جلیقه را بین برداشتها به تن داشته باشید و هر زمان که آماده ادامه کار شدید، سیستم را به سرعت دوباره فعال کنید.
محتویات بسته
• ۲ × آداپتور حلقه گیمبال یونیورسال آرمور من ۳.۰
• ۱ × بازوی راست آرمور من ۳.۰
• ۱ × بازوی چپ آرمور من ۳.۰
• ۲ × قرقره کابل پیکربندی بالاسری آرمور من ۳.۰
• ۱ × اتصال پیکربندی بالاسری آرمور من ۳.۰
• ۱ جفت × پشتیبانی کمری آرمور من ۳.۰
• ۱ × جلیقه پشتیبانی آرمور من ۳.۰
• ۱ × داک جلیقه پشتیبانی آرمور من ۳.۰
• ۱ جفت × گیره آداپتور حلقه گیمبال یونیورسال آرمور من ۳.۰
• ۱ جفت × گیره آداپتور حلقه گیمبال پیکربندی بالاسری آرمور من ۳.۰
• ۱ × کیف ایمنی ضدآب آرمور من ۳.۰
• ۱ × کیت پیچ آرمور من ۳.۰
• ۲ × کیسه پارچهای بلند
• ۱ × کیسه پارچهای کوتاه
مشخصات
• رنگ: مشکی
• جنس: آلیاژ آلومینیوم، استیل ضدزنگ
مشخصات
مجوزهای رسمی وزارت توسعه و فناوری
شرکت ما درگیر تهیه مجوزهای رسمی از وزارت توسعه و فناوری لهستان است که به ما امکان میدهد همه پهپادهای دو منظوره، اپتیک و رادیوفونهای قابل حمل را بدون مالیات بر ارزش افزوده در طرف لهستان / و بدون مالیات بر ارزش افزوده از طرف اوکراینی صادر کنیم.