Mūsu uzņēmums ir iesaistīts Polijas Attīstības un tehnoloģiju ministrijas oficiālo atļauju sagatavošanā, kas ļauj mums eksportēt visus divējāda lietojuma dronus, optiku un portatīvos radiofonus bez PVN Polijas pusē/un bez PVN no Ukrainas puses.
Tilta Armor man 3.0 (SKU T-ARM-T03)
Armor Man 3.0 ir izstrādāts, lai nodrošinātu komfortu un atbalstu, darbojoties ar stabilizatoru, pārnesot svaru no rokām uz ķermeņa kodolu. Tas ievērojami samazina roku nogurumu un ļauj jums darboties ar stabilizatoru daudz ilgāk, nezaudējot veiktspēju vai elastību. Divas mehāniskās rokas ar triecienu absorbējošām stabilizācijas sistēmām piestiprinās pie regulējamās vestes aizmugures vai pie vestes augšdaļas, izmantojot augstā režīma konfigurāciju. Katrai rokai ir divi spriegojuma regulēšanas kloķi, kas ļauj precīzi pielāgot pretestību atbilstoši jūsu stabilizatora uzstādījuma svaram un vēlamajam darbības stilam.
3465.37 $ Netto (non-EU countries)
Anatolijs Livaševskis
Produktu menedžeris
/ ![]()
+48721808900
+48721808900
+48721808900
[email protected]
Apraksts
Armor Man 3.0 ir izstrādāts, lai nodrošinātu komfortu un atbalstu, darbojoties ar gimbalu, pārvietojot svaru no rokām uz ķermeņa kodolu. Tas ievērojami samazina roku nogurumu un ļauj darboties ar gimbalu daudz ilgāk, nezaudējot veiktspēju vai elastību.
Divas mehāniskās rokas ar triecienu absorbējošām stabilizācijas sistēmām piestiprinās pie regulējamās vestes aizmugures vai pie vestes augšdaļas, izmantojot augstā režīma konfigurāciju. Katrai rokai ir divi spriegojuma regulēšanas pogas, kas ļauj precīzi pielāgot pretestību atbilstoši jūsu gimbala uzstādījuma svaram un vēlamajam darbības stilam.
Rokas savienojas ar jebkuru gimbala sistēmu ar augšējo stieni vai gimbala apli, izmantojot komplektā iekļautos stiprinājumus vai atbalsta kausus. Stiprinājums tieši ieslīd rokā ātrai un drošai savienošanai. Apvienojumā ar Universal Gimbal Ring Adapteriem un Nucleus-M sistēmu Armor Man 3.0 var darboties kā pilnīgs viena operatora gimbala risinājums.
Pēc darba pabeigšanas atvienojiet rokas, pavelkot atbrīvošanas auklas (standarta režīmā), un novietojiet tās uz vestes, izmantojot iebūvētos roku turētājus. Tas ļauj jums paturēt vesti starp kadriem un ātri atkārtoti pieslēgt sistēmu, kad esat gatavs atsākt darbu.
Komplektā ietilpst
• 2 × Armor Man 3.0 universālie gimbala apļa adapteri
• 1 × Armor Man 3.0 labā roka
• 1 × Armor Man 3.0 kreisā roka
• 2 × Armor Man 3.0 augšējās konfigurācijas troses skriemeļi
• 1 × Armor Man 3.0 augšējās konfigurācijas stiprinājums
• 1 pāris × Armor Man 3.0 jostas atbalsts
• 1 × Armor Man 3.0 atbalsta veste
• 1 × Armor Man 3.0 atbalsta vestes dokstacija
• 1 pāris × Armor Man 3.0 universālie gimbala apļa adapteru skavas
• 1 pāris × Armor Man 3.0 augšējās konfigurācijas gimbala apļa adapteru skavas
• 1 × Armor Man 3.0 ūdensdrošs drošības futrālis
• 1 × Armor Man 3.0 skrūvju komplekts
• 2 × Garie auduma maisiņi
• 1 × Īss auduma maisiņš
Specifikācija
• Krāsa: Melna
• Materiāli: Alumīnija sakausējums, nerūsējošais tērauds
Datu lapa
Attīstības un tehnoloģiju ministrijas oficiālās atļaujas
Mūsu uzņēmums ir iesaistīts Polijas Attīstības un tehnoloģiju ministrijas oficiālo atļauju sagatavošanā, kas ļauj mums eksportēt visus divējāda lietojuma dronus, optiku un portatīvos radiofonus bez PVN Polijas pusē/un bez PVN no Ukrainas puses.